Glossybox – Heia Norge!

Jeg husker at jeg som liten sjekket postkassen daglig for å se om det hadde kommet noe nytt fra Penny-klubben til meg. Den greia med at jeg visste jeg skulle få en forundringspakke i posten med hemmelig innhold, var så stas! Det er litt sånn jeg føler Glossybox er for oss voksne. En månedlig forundringspakke med masse fine beautyprodukter i.

Månedens boks heter “Heia Norge” – en hyllest til 17. Mai og inneholder (jeg har pakket den opp før alle dere andre.. hihi) så masse fine ting. Jeg fikk lov til å avsløre en ting fra boksen og det er concealeren som dere ser på bildene over fra Emité Make Up. Den fjerner mørke ringer under øynene og gir deg et våkent blikk.

Jeg har allerede åpnet, testet og prøvd alle fem skjønnhetsproduktene i boksen. Og det er som å få godteri på lørdagskvelden, skikkelig masse snadder 😉 

Om du er like glad i fine overraskelser i postkassen din som meg, så koster et glossybox abonnement179 kr i måenden. Du kan sjekke det ut her.

Innlegget er gjort i samarbeid med Glossybox!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *