Pink Clouds


Vet dere hva jeg liker best med å reise så mye alene? – At jeg kan være en flue på veggen og bare observere folk rundt meg. Det å gå på en flyplass alene f eks, er noe av det morsomste jeg vet om. Jeg går helst innom alle spisestedene før jeg bestemmer meg for hva jeg skal ha å spise eller drikke, tester alt det er å teste på Dutyfree også beveger jeg meg rundt som en mus og bare ser på folk. Elsker det faktum at mennesker er så forskjellige! Du har venninnegjengen med korte hårfrisyrer og sideveske, som har pyntet seg litt feil, men som er så klar for en skikkelig jentetur hvor alt skal bli så gøy. De reiser ikke så ofte, så det å kjøpe røyk og små vinflasker på tax-freen er et stort høydepunkt!
Også har du de med sekk, og de er det mange av! Og selvom en kanskje skulle tro at en sekk på ryggen ikke definerer deg som et menneske, så gjør det faktisk det! Reiser du med sekk på ryggen har du fornuftige sko, gjerne medbrakt matpakke, du kjøper deg en god bok på Tanum og har sett frem til en øl på flybaren siden du bestilte flybilletter ifjor. Haha.
Okey. Jeg kunne holdt på i det uendelig med å kategorisere mennesker. Jeg og pappa har faktisk hatt det som en liten hobby siden jeg var liten. Jeg kunne seriøst skrevet en bok om det! 

Men dere er kanskje også litt interessert i å høre litt om meg også? Dette er tross alt min blogg så dere har ikke mye valg 😉 

Jeg kan hvertfall uansett melde om at jeg i skrivende stund er på vei til København hvor jeg både skal være med på lanseringen av en kolleksjon for Vero Moda og skal arrangere utdrikningslag for BFF Annie som gifter seg i juni. 
Siden jeg føler at jeg nesten ikke har tid til overs for tiden til å se kjærestebassen min så pakket jeg inatt på to minutter og er særs spent på å se hva jeg fikk puttet oppi kofferten! 

Dere kan følge meg for hyppigere oppdateringer på Instagram! Og gjett hva!? Har endelig bikket 20.000 følgere!!! Yeeey. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *