My Week

Okey. Så jeg tenkte det var på tide med nok en statusoppdatering fra over skyene. Den eneste tiden i min eksistens hvor jeg virkelig føler jeg kan slappe helt av. Jeg sitter her i skrivende stund med en sort kopp kaffe med masse sukker og med et fornøyd smil rundt munnviken.

 Endelig kan jeg bare puste ut litt! Mange av dere tenker sikkert nå, hva søren er det hun trenger stresse så mye med!? Hun som “bare blogger”.. Men jeg kan hilse dere og si at det å blogge er en heltidsjobb med overtid, uten at det alltid lønner seg. For mens dere er på jobb fra 9-17 og kan legge jobben bort og trene, være sammen med venner på fritiden, så er min jobb en 24 timer i døgnet affære. 
Jeg må hele tiden være på “jobb” og bygge opp min egen merkevare, møte mennesker, skape relasjoner og sørge for at de vil samarbeide med meg. Til tider og som oftest er det det morsomste i livet og grunnen til at jeg gjør det jeg gjør, men noen ganger tar det så mye av min tid at jeg ikke rekker gjøre noe som helst. Tror jeg må bli flinkere til å effektivt balansere tiden min og passe på at det er litt tid til kjæresten min også. Han stakkars føler seg litt nedprioritert for tiden.

Føler at jeg alltid er borte fra han, og selvom vi er sammen så er jeg som oftest fraværende på en måte. Det at han jobber like mye som meg, om ikke mer hjelper ikke akkurat. Og familien min, tantebarna mine. Mamma og pappa. Jeg er heldig om jeg ser de et par ganger i måneden. Og det er så altfor altfor lite. Jeg kan våkne opp midt på natten og tenke: – herregud! De er jo ikke her for alltid. Og få helt angst inni meg. Er det sånn at vi mennesker surrer oss inn i så mye “jobb” at vi ikke rekker nyte livet mens vi kan? 

Jeg er litt usikker på om jeg leste dette, eller drømte det. Jeg drømmer helt sykt mye spesielt! Men jeg leste/drømte/hørte noe det er verdt å reflektere litt over: – Som ung ser du forventningsfullt mot det livet du skal leve, mens som gammel ser du forventningsfullt tilbake på det livet du har levd. Så sant og så ufattelig trist. Jeg gruer meg til den dagen jeg skal se forventningsfullt tilbake på livet, for jeg er på langt nær ferdig med å leve før om hvertfall to hundre år! 

Nok om det.. 

Nå er det nøyaktig en uke siden jeg var ute og fløy sist, så jeg tenkte det var på tide med et lite ukesreferat.
Torsdag forrige uke dro jeg til København og hadde verdens deiligste langhelg først med Vero Moda, hvor jeg var på verdens kuleste middag. Føltes som jeg var invitert på slottsmiddag og de som serverte maten var gutta bak Atelier September, en av de er mest kjent som kjæresten til toppmodellen Caroline Brasch Nielsen. Uansett. Den kvelden møtte jeg så mange kule mennesker og fikk knyttet en masse bra bekjentskaper i en ikke edru tilstand. For let’s face it! Det er på fylla man gjør de beste bekjentskapene 😉 

Fredag var det tid for utdrikningslag i samme by. Vi flyttet inn på det kuleste hotellet ever – Manon Les Suites. Som en marrokansk Riad med svømmebasseng i midten. Heeelt fantastisk fint! Bruden kom i seks tiden på ettermiddagen og det ble rosévin ved bassengkanten i mange timer før vi dro og spiste middag på Llama og danset natten lang med masse kule dansker. Haha. 

Lørdag var den store dagen og vi hadde leid sykler og arrangerte rebusløp for Annie (bruden) hvor hun fikk konvolutter hun måtte åpne en etter en. Hun er superglad i vintagebutikker, så første konvolutt ut var at vi skulle dra til hennes favorittbutikk og velge ut noe heslig hun måtte gå med hele dagen. Konvolutt to var piknik i parken, etterfulgt av masse Fisk-shotting, karakokebar og gaybar. Det var en god og full gjeng som spiste på Spaghetteria den dagen for å si det sånn 😉  

Så bar det hjem igjen til Oslo på søndagen så sliten i kroppen atte hjelp. Kjæresten hadde overrasket med å kjøpe møbler til balkongen og herre om han kjenner min smak. Jeg har nå den fineste balkongen i Oslo! Syns nå ihvertfall jeg. 

Mandag, tirsdag og onsdag har gått i ett sett med frokoster, middager og møter hos forskjellige pr-byråer. Tirsdag klarte jeg og Patrick å skvise inn en liten “date” – tolk det som dere vil om dere skjønner. Fadern ikke tid til det heller. Nå har vi hvertfall avtalt at tirsdager er fast biff og vanne plantene dag (har så sykt mange grønne planter nå etter at noen gikk amok på Plantasjen) og den dagen skal holdes hellig fra nå av.. 

Og nå sitter jeg altså i skrivende stund over skyene på vei til Onkelen min i Frankrike hvor jeg skal feire konfirmasjonen til fetteren min Sacha. Begynner å grine bare av tanken på det. Er så glad i familien min som bor så altfor langt borte at det blir tårevått både når vi sees og må dra fra hverandre igjen. Er heldig om jeg ser de en gang i året. Haha. Dere skulle sett ansiktsutrykket til han tyskeren ved siden av meg nå her jeg sitter og sipper. Uff. 
Vel vel. På tide å runde av. To kopper med sykt god kaffe senere. Håper dere aldri slutter å gå inn på siden min og håper jeg for alltid får fortsette å ha bloggen min. Dere er en stor del av livet mitt! (Hmm. Hva var det i den kaffen a? 😉 Haha.) 

Til vi sees igjen – ta vare på hverandre og nyt livet!!! Hilsen filosofen fra over skyene <3 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *