KONFIRMASJON PROVENCE STYLE

Halloen ja! Det vakke igår 😉

 Og istedet for å kjøre en typisk “bloggestil” og skrive at det har vært sååå mye å gjøre i det siste at jeg rett og slett ikke har hatt tid til å blogge (lest to bøker og slappet heeelt av), så skal jeg heller være ærlig med dere og si at jeg har vært på nesten to ukers ferie i Frankrike og Spania og kost ræva av meg. Sååå digg! Og det har faktisk vært så deilig med en liten pause fra det hele.. Dere må jo tross alt ikke glemme at jeg har holdt på med dette i ni år nå. Vi veteraner trenger en pust i bakken i ny og ne. Haha. Neida.

Nok om det!

Jeg har verdens beste familie. Punktum finale. En del av den bor i Aix en Provence og når man er der, så går livet ut på å spise middag kl tolv på natten, drikke rosévin dagen lang og le til du har vondt i magemusklene. Onkelen og Tanten min har verdens mest sjarmerende hus med svømmebasseng og når de steller istand til konfirmasjonsparty så blir det liv i lavenderåkeren kan jeg si deg.

31 varmegrader, krydderduft i luften og latteren til Onkelen min som er full av liv og røre, jeg kan faktisk ikke tenke meg noe bedre.

<3

På bildene over har jeg på meg:  Kjole Pieces by Emili Sindlev (rosa) // omslagskjole FWSS (lyseblå) // sko ATP Atelier // favorittsolbriller fra Weekday //

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *