SUITED UP!

Endelig ble “jobbdressen” jeg har siklet på i så lang tid min! Den er perfekt på alle mulige måter, både i fasong og farge. Hvor fint er det ikke å bare ha en enkel dress til enten en  t-skjorte, herreskjorte eller en lang tunika som jeg har på meg her!? Denne dressen her kommer til å være i garderoben min for alltid!

Jeg var et hektisk døgn i København igår og har til og med lagd sykt fine “cuffs” i pels som passer perfekt til. Dere så de kanskje de på instagram? @nathaliehelgerud heter jeg om du ikke følger meg der.

Jeg ble nemlig invitert til å se den nye kolleksjonen til 2ND DAY som de har gjort i samarbeid med Kopenhagen Fur. Super fine ting. Og jeg vet det er mange av dere som garantert spyr av meg nå siden jeg skriver om pels, og jeg skal ikke bebreide dere for det. Men jeg syns det var utrolig kjekt å få lære litt mer om pelsindustrien og faktisk forstå litt mer av den. For den er der enten vi vil det eller ikke. Og jeg ble i det minste glad for å se at det blir tatt enorme hensyn til dyrenes ve og vel.

Dress Dagmar // topp By Malene Birger // sandaler ATP Atelier // klokke Harper & Brooks // solbriller Weekday //

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

  1. Kan du fortelle hvilke enorme hensyn som blir tatt?

  2. Hei Nathalie!

    Så fin du var i den dressen;-)

    Har tidligere spurt deg om hjelp her på bloggen,alltid fått hyggelige svar og prøver dermed igjen.
    Du kjenner sikkert følelsen av å ønske seg ett designerprodukt som er omtrent “umulig” å få tak i… Kanskje fordi feks veska er noen sesonger gammel. Vet du om noen nettsider/firma/personer som hjelper med å finne slike produkter? Mener jeg har hørt at de finnes men kjenner ikke navn på dem.

    Med vennlig hilsen J.